Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 4. november 2020, Kl. 14:10 til kl. 15:25
Sted Jerslev Kirke, Borgergade 35, 9740 Jerslev
Elever fra 3. Klasse på Toftegårdsskolen
Minikonfirmand

Vi indbyder alle elever i 3. klasse på Toftegårdsskolen til et minikonfirmandforløb over 8 gange.Vi håber at se en masse glade minikonfirmander, der er klar på at lave forskellige indendørs- og udendørs aktiviteter, høre spændende Bibel-historier, slippe fantasien løs, hygge med saftevand og boller samt meget mere!

Kirkesanger- og kirkekulturmedarbejder Kathrine Thorup Nordtorp vil stå for afvikling af undervisningen. Kathrine henter børnene i skolen, når de har fri, og følger dem samlet over til Jerslev Kirke.

Vi starter onsdag d. 21. oktober kl. 14.10 – 15.25 i Jerslev Kirke og fortsætter fire onsdage inden jul til og med d. 11. november. Efter jul mødes vi ligeledes fire onsdage, første gang d. 20. januar til og med d. 10. februar.

Kontakt Kathrine for eventuelle spørgsmål m.m. tlf. 23 80 95 32 – kathrine.jerslevkirke@gmail.com

Tilmelding her!