Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert: Mini-Messias

NOV
26

Julekoncert: Mini-Messias


Dato Lørdag d. 26. november 2022, kl. 15:00
Sted Jerslev Kirke, Borgergade 35, 9740 Jerslev J
Pris
100,-
Julekoncert: Mini-Messias

Lørdag d. 26. november kl. 15.00 er der JULEKONCERT i Jerslev Kirke med G. F. Händels imponerende værk "MESSIAS" på programmet.

Det originale værk er for stort kor og orkester og varer over tre timer. Med denne udgave får vi lejlighed til at høre de allerbedste korsatser og enkelte arier, primært fra 1. del, samt naturligvis det berømte Hallelujakor fra 2.del, og koncerten varer blot en time.

De medvirkende er Den Jyske Sinfonietta, er et lille, klassisk kammerorkester med base i Horsens. Orkestret er fleksibelt og kan spille selv de største værker selv de mindste steder. Den Jyske Sinfonietta optræder ofte i samarbejde med børn og unge, og ser det som en vigtig opgave at være med til at åbne den opvoksende generations øren for den klassiske musiks store rigdomme.

Koret består af 12 håndplukkede korister, primært fra Filharmonisk Kor Aalborg. Det hele ledes med professionel hånd af den erfarne dirigent Matthias Geiger. Foruden at han leder adskillige dygtige kor er Matthias organist ved Sct. Johannes Kirken i Vejle.

Entré kr. 100 ved døren. Billetter kan forudbestilles her.