Konfirmandindskrivning

Indskrivningen foregår ved gudstjenesten i Jerslev Kirke søndag d. 4. september. klokken 10.30 - uanset ønsket konfirmationskirke. Efter gudstjenesten er der udlevering af indskrivningsmateriale og mulighed for samtale og spørgsmål. Medbring konfirmandernes dåbsattest eller fødsels- og navneattest.

Konfirmationsforberedelse

Undervisningen starter tirsdag d. 13. september for  kl. 8 - 9.30 i Præstegårdens konfirmandstue. Konfirmationerne i 2017 bliver  i Hellum og Mylund kirke 30. april og i Jerslev kirke 7. maj.

Om de betingelser der skal til for at blive konfirmeret kan man se nærmere her

Anordning om konfirmation

Konfirmationerne finder altid sted for Mylund og Hellum Kirkes vedkommende den sidste søndag i april, for Jerslev Kirkes vedkommende, den første søndag i maj.

Konfirmationsforberedelsen starter i slutningen af august/begyndelsen af september året før – og finder sted i det skoleår børnene går i syvende klasse.

Elever på Toftegårdsskolen får i starten af skoleåret en invitation til indskrivning med praktiske oplysninger.

Alle andre der ønsker konfirmation her skal henvende sig til præsten for nærmere aftale.