Jerslev-Hellum-Mylund sogne

Til forsiden

Kalender -det sker

Børne-Ungdomskor

 
 

Seneste Nyt

Kontoret

Adresseliste

Links

 

KIRKEN
Gudstjeneste
Dåb
Konfirmation
Bryllup
Begravelse
Præsten
SOGNELIV
Koncerter og Kunst
Børne-Ungdomskor
Spejder
Kirkekor
Kirkeligt Samfund
Litteraturkredsen
Besøgstjenesten
SOGNE
Historie
Menighedsråd
Kirkegårde
Diverse
Arkiv

Kan du lide at synge? 

Kunne du tænke dig at synge i kirkens børnekor? At nyde glæden ved at synge sammen med dine venner. Både dem du allerede har, og dem du får her! Du skal bare have lysten, så finder vi ud af resten sammen. Vi skal synge og lege med stemmerne ved hjælp af sang og dans. Vi skal også lære at synge efter noderne og lære de forskellige elementære musikbegreber bedre at kende. Vi vil synge til gudstjenester og koncerter, som vi får løn for. Vi øver i præstegårdens konfirmandstue. Et kvarter før undervisningen begynder, hygger vi med saft og boller. Børnekoret er for børn i 3. klasse og opefter. I koret forventer vi du møder op hver gang. Børnekoret øver fra 14,00-14,55 (2.-3. klasse) og ungdomskoret øver fra kl. 15.00-16.00 fra 4. klasse og opefter.

Korets øvetider og medvirken kan downloades her ...

Tilmelding til koret kan downlodes her...

Tilmelding til kordag den 12 november i Gstrup kirke kan downloades her...


Kontakt korleder og organist Jørn Andersen
. Så kom og syng med i Jerslev kirkes Børne og Ungdomskor, der øver hver torsdag eftermiddag. Hvis du har lyst til at være med kan du møde op i konfirmandstuen, når vi øver.

Du kan også kontakte vores korleder Jørn Andersen på tlf. 23 47 13 67 e-mail: jorna@stofanet.dk . Undervisningen er gratis, det eneste vi kræver af dig er du møder op til kor hvr gang.

I koret lærer du at bruge din stemme rigtigt samt udvikle den. Desuden lærer du mange forskellige sange og rytmer at kende. Vi synger af til med ved gudstjenester og medvirker ved koncerter sammen med kirkens voksenkor.

Vi glæder os til at se dig!